Free Blog Counter

Pes izbira ... izberi tudi ti!

Mr.Pet in 101 Dalmatinec

Kot kinolog, ki se zavzemam za liberalizacijo odnosa do živali ter izključno za pozitiven odnos do sobivanja in šolanja na vseh ravneh ob otvoritvi najmodernejše trgovine Mr.Pet Ljubljana/Celovška opažam velik premik v smer, ki si jo zagotovo najbolj želijo vsi kosmati prijatelji. Občutek, da nekomu ni vseeno zanje je navdušujoč. Z zadnjo gesto pristopa do res spektakularne otvoritve z dalmatinci je postala smernica zbliževanja s strankami še izrazitejša.

Ne le s strokovnimi organi Kinološke Zveze za šolanje, z Zavodom za varno hrano, veterinarskimi službami, tečaji reševalcev ipd., tudi s pomočjo, svetovanjem in ponudbo v trgovinah Mr.Pet širom Slovenije gre naša kinologija v prijazen korak s časom in predvsem v korak s psi ter ostalimi, bolj ali manj kosmatimi hišnimi prijatelji. S široko ponudbo je vse lepše poskrbljeno zanje, ki so odvisni od nas, lastnikov. Zahvaljujoč prijaznim svetovalcem/prodajalcem ter res bogati ponudbi hrane in opreme je sobivanje z našimi ljubljenčki vse prijetnejše, vse bolj zdravo, varno in sproščujoče. Zato še enkrat, hvala Mr.Pet za prijaznost, skrb in nasvete, ki potrošnikom olepšajo vsakdan. V družbi s teboj je precej lažje biti zadovoljen lastnik ljubljenčka, kar Ti tudi oni veselo sporočajo nazaj. Hov, hov ...
.
8 let izkušenj s hrano Trainer!

Fitness TRAINER!
Psi izberejo le najboljše! "Fitness TRAINER & TRAINER Natural"
SAMO V TRGOVINAH "Mr.Pet"
.

...

"I.V.T."


Naše izkušnje z omenjeno prehrano so dobre, da ne rečem izvrstne. Psi so na tej hrani že več kot osem let! Katerikoli okus ali vrsto iz omenjenega programa »TRAINER« smo poizkusili se je izkazal za popolnoma odgovarjajočega (raca, riba, ovca, konj, zajec, svinjina, vegetable). Psi hrano »hlastajo« z apetitom in brez problema prebavijo. Sicer pa - poizkusite sami. Dlaka se v soncu lesketa! Brikete uporabljamo tudi za nagrajevanje med delom. Vašim kosmatincem želimo ... DOBER TEK!

...
Energijo, razposajenost in veselje črpamo iz trgovin "Mr.Pet"!
Pes ni del naše družine - ampak del NAŠEGA KRDELA!
Prav je, da spoštujemo naravo tako kot je. Ljudje smo pač ljudje in psi so .. NIČ VEČ IN NIČ DRUGEGA KOT PSI ... čeprav nam marsikdaj pomenijo celo več kot ljudje. Zato se jih moramo tudi potruditi razumeti ... kot pse in jih spoštovati ... kot pse. Ne kot ljudi, kot to marsikdo nevede ali zavedno počne - pes pa mu slej ko prej pokaže in dokaže, da je hvalabogu samo pes! Zato ... nam vsem tudi toliko pomeni saj v svoji iskrenosti krepko prekaša človeka.
(Nikita)

"Titula"

Naziv "MEDNARODNI ŠAMPION V DELU"

  1. Belgijska ovčarka Aya Q. se hrani s "TRAINER" - TOP BREEDER (POWER HORSE) - 32,5% naravnih proteinov. Neprekosljiva moč predvsem za aktivne in delavne pse. Aya Q. je psica aktivne in delovne pasme in podobnih je v Sloveniji precej. Vsi psi, ki se ukvarjajo z agilitiyem, morda frizby tehniko in predvsem aktivnimi sprehodi z metanjem palice ali podobnega - potrebujejo moč in energijo, ki jo hrana iz programa »TRAINER Top Breeder« sigurno zagotavlja. Če državna prvakinja Aya Q. nadaljuje s svojimi uspehi tudi na mednarodnih in svetovnih prvenstvih delavnih psov - potem je to dovolj močan dokaz, da je prehrana psice dovolj polnovredna. Najboljše na SLO trgu zaenkrat!!!

    ...
    Po 8 letih izkušenj s hrano TRAINER - zagotavljamo vrhunsko kakovost!
  2. Nemška ovčarka Dexy Villa Crucis uživa "FITNESS TRAINER" - (OVČETINA Z RIŽEM) - 22% naravnih proteinov. Dexy Villa Crucis je rodovniška Nemška ovčarka in podobnih psov je po Sloveniji ogromno. Je tipična predstavnica »hišnega psa«, ki zadovoljen in z sijočo dlako leži ob gospodarju in komaj čaka, da si ta vzame čas za vsakdanji sprehod po naravi ali mestu. Njena prehrana »Fitenss TRAINER« je prilagojena 8 let stari psici, ki ima že malo občutljiv želodček in je že malo izbirčna pri izbiri okusa. Primerno za občutljive želodčke, zdrave sklepe, zobe ter lepo dlako in postavo!



  3. Mladiči (v boxih avtomobila): Alyx, Astorr, Alphaa in Arcas pa rastejo ob Puppy "FITNESS TRAINER" - (RIBA Z RIŽEM) - 33% naravnih proteinov. Mladički so – saj vemo kot vsi mladički. Razigrani in polni veselih norčij ter »pasjih neumnosti« - potrebni popolne prehrane predvsem za zdrav razvoj okostja, sklepov, zobovja, dlake in prebavil. Tudi oni odraščajo ob programu prehrane »Fitness TRAINER Puppy«. Pri dobrih 3 tednih so materino mleko brez težav zamenjali za brikete PUPPY-"riba z rižem" v katerih je še kup prepotrebnih sestavin za mlad organizem. Vsi rastejo ob neizmerni energiji in kosmatem veselju. Hranijo se trikrat na dan. Iztrebki so kompaktno elastični.
...
Mali požrešneži ....... čez 16 mesecev

VSEM KOSMATIM KUPCEM - DOBER TEK!
http://trgovina.mrpet.si/